modevisning

Den 4 maj deltar Emma i Estet-treornas Modevisning med sin kollektion och sina arbeten från teaterkursen.
Det ska bli jättespännande att se och uppleva denna modevisning som i år genomförs på Evenemangshallen här i Vaberg!

Nu är toaletten snart färdig

Kakelsättaren har jobbat för fullt hemma hos oss de sista veckorna. Efter hall-golvet blev det den lilla toan nere. Ett litet projekt som vi drog igång när vi ändå hade hantverkarna i våra klor! Annars är det nästan omöjligt att få hit dem. Men det är ju som vanligt alltid mer än man räknar med när något ska renoveras, så det har varit lite svettigt att planera toan på några dagar bara, och än svettigare blir det väl när fakturan dyker upp...

Det blev i alla fall vita stora plattor på väggarna och svart golv - samma som i hallen. Både golv och väggplattorna har skarpa skurna kanter och sätts med minimal fog, ca 2 mm. Det blir snyggt och stilrent!

Inredningen är beställd och jag hoppas bara att det inte är så lång leveranstid på det vi valt. 
Swedbergs levererar det mesta utom toastolen som blev en IDO. Ganska svårt att välja vad man vill ha tycker jag. Men vi går på svart och vitt i grunden och har satsat på stramt och stilrent. Lite tråkigt kanske... men snyggt. Sen så får vi sätta lite färg med hjälp av lösa saker som handdukar och annat. 

  
            

Omorganisation = nytt jobb

I sommar byter jag arbetsplats och tjänst. Börjar då på en ny rektorstjänst i Träslövsläge. Där kommer vi att vara tre rekrorer som ska jobba tillsammans. En med ansvar för enbart förskola, en med ansvar för enbart grundskola och så jag som kommer att ha ansvar för både förskola och grundskola. Skolchefen som efter beslutad omorganisation faktiskt slutade i förrgår, och min nya chef som började i januari, tycker att min kompetens behövs på denna tjänsten eftersom jag tidigare arbetat med både förskola och skola.
(Det är väl meningen att jag ska känna mig smickrad...)

Efter att ha haft ansvar för endast förskola under tre år - sedan förra omorganisationen - och faktiskt haft ett ganska rimligt uppdrag, är jag tillbaka på ruta ett igen. Samma förutsättningar som jag hade under mina första fyra år här i Varberg med hela 1-16:årsperspektivet på mitt bord! Gissa om jag ska väva röda trådar? Jag kommer nog att fläta dem också!

Jag hade gärna jobbat kvar på nuvarande tjänst några år till, eftersom det var en del kvar att göra där, men i omorganisationernas tid så har man inget att säga till om. Bara att tacka och se glad ut :) Detta bestämdes i feb-mars och tjänsterna ändras i sommar så det finns inte mycket tid att avsluta påbörjade processer men jag får ha tilltro till de som efterträder mig.





RSS 2.0