Vart i hela världen ska vi åka?

Maui, Bali, Barbados, Thailand eller Vietnam ?

Resmålen som lockar är några som ligger en bit bort och därför helst kräver mer än två veckors vistelse vilket också påverkar reskassan. Maui står högst i kurs för våra barn, men eftersom vi föräldrar varit där redan så är det mer lockande för oss att pröva något annat. Men det är inte helt lätt att få ihop det med ledigheter för alla, flighter, boende och pris. Det är inte heller helt ok att ta ledigt från gymnasiet för Emma då det ligger ett nationellt prov i svenska precis när vi skulle behöva åka... Dessutom är det inte bara att välja och vraka på resebolagen. En hel del resor är slutsålda och de bästa boenden är uthyrda. Vi tänker oss att åka över påsk - och påsken inträffar ju vid samma tidpunkt över hela världen tyvärr.

Dessutom är det tre i famljen som vill vindsurfa, två som även vill vågsurfa och så lilla jag som framför allt vill ha en avkopplande, skön och slapp semester med mycket bad, en bok i skuggan, god mat och möjlighet till lite kultur och shopping. 

Jag har kollat in Vietnam i några dagar nu. Det är en hel del som lockar tycker jag. Däremot är det tveksamt och det uppfyller övriga familjens önskmål om vindsurfing och surfing...

NÅGON SOM HAR NÅGOT RESTIPS? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0