Klappat och klart!

         R e s a n   ä r   b o k a d 
                                                        b o e n d e t   ä r   b o k a t
                                                                                                           b i l e n   ä r   b o k a d

Den första april bär det iväg. Vi flyger från Landvetter 06.25 och efter en resa på 26-27 timmar, landar vi på Maui - samma kväll. Nästan lite magi... eftersom det är 12 timmars tidsskillnad. Hemresan blir mindre angenäm då vi är hemma två dagar efter vår avresa. Dessutom är det ju aldrig särskilt kul att åka hem. 

Vi kommer att bo i en liten "cottage" i utkanten av Paia och har hyrt en surfbuss för att enkelt kunna ta med oss vindsurfinggrejerna på ön. Det blir lite som vanligt när vi är på familjesemester - vindsurfingen står i centrum, men resmålet känns extra speciellt denna gång.  Jag och min man var där och vindsurfade i drygt två månader, för många år sedan, innan vi fick barn. Vi hade nog inte trott att vi skulle åka tillbaka, men är glada för att det ska bli av.

Tonåringarna   är   jättenöjda   och   tycker   att    M a u i   helt   klart   är   
      det   bästa   resmålet !


Kommentarer
Postat av: Kusin Helena

Jag kommer fortfarande ihåg när du och Ola drog till Maui den där gången för många år sedan, det var ju liksom så stort! Vilket privilegium att få uppleva äventyret igen, denna gång med barnen. Ha en underbar resa och njut!

2009-03-10 @ 18:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0